Inspiratie voor de badkamer

Inspiratie voor de badkamer

Bent u van plan een nieuwe badkamer aan te schaffen of wilt u uw badkamer renoveren? Dan is het handig om te weten wat de nieuwste trends zijn en waar u op moet letten. Denk dan bijvoorbeeld aan de trendy en moderne ronde spiegel, zwarte badkamer accessoires, tegels of een visgraat patroon. Er zijn natuurlijk diverse mogelijkheden om een echte wellness uitstraling naar uw badkamer te brengen. FORS brengt de nieuwste trends van 2021 voor u uit. In deze blog vindt u handige tips voor uw badkamer.

 

Ronde spiegel

De ronde spiegel is zeer populair en gewild in 2021. Wastafel- en badkamerkasten hebben vaak een wat strakkere en hoekige afwerking, hierdoor krijgt een ronde spiegel een mooier contrast. We zien ook vaak dat er gekozen wordt voor een ronde spiegel met een wat subtiele en gekleurde lijst eromheen. Een zwarte ronde spiegel matcht met veel soorten badkamerstijlen bovendien heeft het een stoere finishing touch effect. Houdt u juist meer van klassiek modern? Dan kunt u het beste kiezen voor kleuren als chrome en goud. Deze kleuren zijn goed te combineren met accessoires in dezelfde kleur.

Badkamer-accessoires

 

Kranen met een kleurtje.

Een kraan met kleuren als goud, brons, koper of zwart? Alles is mogelijk. Een gekleurde kraan brengt op een subtiele manier een unieke en leuke sfeer naar de ruimte. Bent u iemand wie houdt van industriële of een moderne stijl? Dan is een zwarte of koperen kraan wellicht iets voor u. Bent u meer van de klassieke of landelijke badkamer stijl? Daar past eerder een witte kraan bij. Ook kunt u kiezen voor een gouden of bronzen kraan voor een echte luxe sfeer.

 

Badkamer-accessoires

 

Hout en metaal

Misschien heeft u het al voorbij zien komen maar de industriële badkamer blijft net als de voorgaande jaren een van de meeste verkochte badkamerstijlen. Deze badkamer stijl kan herkend worden door zijn robuuste en stoere elementen. Materialen als beton en metaal komen vaak terug in deze badkamer stijl. Bovendien zien we ook vaak onbewerkte materialen zoals hout.

 

Planten voor een natuurlijke sfeer

De badkamer is de ruimte waar u zich heerlijk tot rust kunt komen. Wilt u dit gevoel nog mooier maken? Dan zijn planten het antwoord. Verschillende soorten planten voor in de badkamer geven een warme en natuurlijke sfeer. Planten in de badkamer zijn helemaal van deze tijd en trendy op dit moment. Daarnaast is een plant ook erg praktisch. Planten zorgen namelijk voor een goede luchtvochtigheid in de ruimte, bovendien maken bacteriën geen kans op deze manier. Dat is natuurlijk ideaal voor een ruimte als een badkamer waar hygiëne heel belangrijk is.

 Badkamer-plant

 

Zwarte badkameraccessoires

Bent u nou helemaal fan van de nieuwe trend en wilt u graag meegaan met de tijd maar wel voor een mooie prijs. Dan is FORS zeker de oplossing om uw badkamer een luxe en ook trendy uitstraling te geven voor een mooie prijs.

Neem gerust een kijkje in de online catalogus van Fors en kijk welke badkamer accessoires het best bij u past.