De Mooiste Badkamerstijlen op een rijtje!

De Mooiste Badkamerstijlen op een rijtje!

De badkamer is een van de belangrijkste ruimtes in uw huis. We zijn allemaal een aantal keer te vinden in onze badkamers op een dag. Daarom is het belangrijk dat uw badkamer een plek is waar u zich thuis voelt en dat de badkamer zich naar uw stijl is ingericht. Elke badkamer heeft zijn eigen unieke kenmerken. Wij zetten hier speciaal voor u de mooiste badkamerstijlen op een rijtje.
 

Betonlook badkamer

Een badkamer met een betonlook straalt robuustheid uit. Bovendien is een betonlook badkamer zeker goed te combineren met zwarte badkamer accessoires en hout. Door het gebruik van natuurlijke kleuren krijgt de badkamer een warm en wellness gevoel. 

Badkamer-Forsonline                                                                                               Betonlook badkamer


Ensuite badkamer

Wanneer u een grote kamer heeft kunt u ervoor kiezen om een slaapkamer en badkamer in één ruimte te maken. Deze badkamerstijl zien we niet vaak terugkomen maar dit is zeker een mooie stijl. Hierdoor creëert u een royale ruimte waar u zich volledig kunt ontspannen.

 

Badkamer-ForsonlineEnsuite badkamer 

Luxe badkamer

Als u graag tot rust wilt komen in de badkamer dan is een van de beste opties een luxe badkamer. Deze badkamerstijl kenmerkt zich voornamelijk door het gebruik van hoogwaardige kwaliteit materialen en een modern&trendy inrichting. In een luxe badkamer bevindt zich ook vaak een mooie sunshower of bubbelbad.

 

Badkamer-Forsonline

Luxe badkamer

Moderne badkamer

Bent u iemand die van modern houd of houd u van een badkamer dat strak, stijlvol en tijdloos is? Dan is wellicht een moderne badkamer de perfect badkamer voor u. Een moderne badkamer straalt rust en kalmte uit, precies wat u wilt hebben in de badkamer. 

 Badkamer-ForsonlineModerne badkamer

Scandinavische badkamer

De Scandinavische Badkamerstijl staat bekend door zijn lichte kleuren en kenmerkt zich prachtige materialen. De Scandinavische stijl straalt rust uit. De kleur wit is kenmerkend en wordt veel gebruikt in combinatie met hout of leer.

 

Badkamer-ForsonlineScandinavische badkamer 


Retro moderne badkamer

In een badkamer met een retro stijl worden veel authentiek elementen gebruikt. Hierdoor is er sprake van een jaren '60 gevoel dat mede door de vormen, kleuren en materialen wordt gecreëerd. Veel mensen vinden een nostalgische sfeer fijn en daarom wordt een retro moderne badkamer vaak gekozen. De retro moderne stijl zorgt voor rust en comfort.

 

 Badkamer-ForsonlineRetro moderne badkamer


Industriële zwarte badkamer

De badkamerstijl die de laatste jaren steeds vaker wordt gezien is de industriële badkamer. De industriële zwarte badkamer kenmerkt zich door het gebruik van robuuste en ruwe materialen, dan kunt u denken aan beton of metaal. In een Industriële badkamer is de kleur zwart perfect te matchen. Vaak wordt deze stijl ook gecombineerd met glazen douchewanden en zwarte badkamer accessoires.

 

Badkamer-ForsonlineIndustriële zwarte badkamer


Hotel chique badkamer

Een badkamer met een uitstraling van een luxe hotel, dat wilt toch iedereen? Met een chique hotel badkamerstijl is het natuurlijk mogelijk. Door het gebruik van luxe en mooie materialen, warme kleuren en luxe functionaliteiten heeft u het gevoel dat u zich in een luxe hotel bevindt. Met de juiste badkamer accessoires maakt u het helemaal af.

 

Badkamer-ForsonlineHotel chique badkamer 

 

Design badkamer

Wanneer u kiest voor een badkamer dat speciaal is designed, kiest u voor een minimalistische maar ook luxe uitstraling volgens de nieuwste trends. In deze badkamerstijl worden luxe materialen verwerkt en het komt vaak voor dat eye-catching producten worden gebruikt.

 

 Badkamer-ForsonlineDesign badkamer

 

Landelijke badkamer

Een landelijke badkamer heeft een aantal typerende kenmerken neem dan bijvoorbeeld warme kleuren en natuurlijke materialen. Door de natuurlijke materialen wordt er een warme sfeer gewekt. Een voorbeeld van natuurlijke materialen is hout.

Badkamer-ForsonlineLandelijke badkamer 


Klassieke badkamer

Een klassieke badkamerstijl heeft een oude met een warme uitstraling. Een klassieke badkamer wordt vaak in combinatie met hout, warme kleuren en sierlijke elementen gecreëerd. Een klassieke badkamer kunt u volledig inrichten door het combineren van verschillende stijlvolle elementen.

 Badkamer-ForsonlineKlassieke badkamer


Tijdloze badkamer

Een tijdloze badkamer is vaak te herkennen door zijn neutrale kleuren, zoals licht grijs of licht bruin. Daarnaast is een tijdloze badkamer vaak kenmerkend door zijn moderne vormen en een praktische indeling. Het voordeel is dat het tijdloos is dus u kunt altijd blijven genieten van de tijdloze badkamer.

Badkamer-ForsonlineTijdloze badkamer 

Welke stijl past het beste bij u?

Zoals u hebt gezien zijn er best veel badkamerstijlen, maar hoe weet u nou welke badkamerstijl het best bij u past? Bekijk badkamers in verschillende stijlen en het beste is om op uw gevoel af te gaan. Vaak merkt u het of een bepaalde stijl u aanspreekt of niet. Bovendien kunt u tegenwoordig makkelijk stijlen mixen.

Bij elke badkamerstijl passen andere accessoires. Daarom is het belangrijk dat u goed weet welke accessoires het best bij uw badkamerstijl past.

Neem een kijkje in onze catalogus om te zien welke badkamer accessoires het best bij uw stijl past om uw badkamer compleet te maken.

Badkamer accessoires koopt u bij Fors! Bij Fors kunt u namelijk de perfect badkamer accessoires kopen, waardoor u zich er zeker van bent dat alle accessoires matchen met uw badkamer. Onze producten zijn uit voorraad leverbaar, waardoor u binnen no time kunt genieten van uw nieuwe droombadkamer!