Zwart en wit in uw badkamer

FORS-badkamer-accessoires

Zwart en wit in uw badkamer

De kleurencombinatie zwart met wit is een gewaagde kleurencombinatie daarom wordt het niet vaak gekozen voor in de badkamers vergeleken met andere kleuren. We zien wel dat het steeds vaker voorkomt. Echter zijn er talloze mogelijkheden met deze kleuren. 

Lees meer in deze blog van FORS over de mogelijkheden betreft de kleuren zwart en wit voor in de badkamer.

 

Subtiele badkamer

Vind u een volledige witte badkamer net iets te wit en wilt u toch de ruimte meer laten spreken op een niet opvallende manier? Kies dan voor zwarte accessoires of kleine zwarte vlakken. Dan kunt u bijvoorbeeld denken aan een zwarte handdoekhouder, doucherek of accessoires voor een duidelijker effect. Het kan ook zeer mooi zijn om te kiezen voor grote zwarte vloertegels in combinatie met witte tegels aan de wand. 

 

Opvallende contrasten

Als u houdt van duidelijke en opvallende contrasten dan kunt u kiezen voor grote vlakken zwart. Dat kan met bijvoorbeeld een grote badkamermeubel of grote zwarte vloertegels overigens is badkamer accessoires ook een leuk alternatief.

Glanzende zwarte tegels in de douche of aan de wand geven een aparte maar ook chique effect en zo zorgt u voor een blikvanger in uw badkamer. Hierdoor heeft uw badkamer een moderne en strakke uitstraling.

 

Gedurfde contrasten

Wilt u echt iets anders? Dan is er een mogelijkheid om te kiezen voor een zwarte badkamer met witte accenten. Denk dan bijvoorbeeld aan zwarte tegels aan de wand en voor de afwisseling een witte wastafel met een witte badkamermeubel. Een wit plafond steekt ook mooi af. Belichting is ook zeer belangrijk, de juiste sfeervolle verlichting kan er voor zorgen dat de zwarte kleur een elegant effect krijgen in de badkamer. Mocht u nou twijfelen over welke badkamerstijl het best bij u past, bekijk dan onze blog waarin wij de mooiste badkamerstijlen op een rijte zetten.

 

 

Passende accessoires nodig voor in uw badkamer?

Bent u nou helemaal fan van de nieuwe trend en wilt u graag meegaan met de tijd maar wel voor een mooie prijs. Dan is FORS zeker de oplossing om uw badkamer een luxe en ook trendy uitstraling te geven voor een mooie prijs.

Neem gerust een kijkje in de online catalogus van Fors en kijk welke badkamer accessoires het best bij u past.Doucherek