Handdoeken Opbergen In De Badkamer

We gebruiken allemaal handdoeken om ons af te drogen. Maar Een handdoek kan ook gebruikt worden als decoratie.
Vaak zien we dat handdoeken na gebruik op een hoopje worden gegooid of in de kast verdwijnen. U kunt ook uw handdoek op een originele manier opbergen zodat uw badkamer altijd netjes is. Op deze manier creëert u toch weer een extra sfeer in uw badkamer. In deze blog geef ik u een aantal voorbeelden van de originele manieren hoe u uw handdoeken kunt opbergen.


Een badkamer ladder

De ladder zien we steeds vaker in de badkamer terug komen als decoratie. Het is niet alleen mooi maar het is ook handig. De functie van de ladder is heel simpel, u hangt de handdoeken op. Zo heeft u voldoende ruimte voor andere spulletjes. En Hierdoor kunt u uw handdoeken laten drogen en u heeft meteen een heel ander aanzicht in de badkamer. Zo zijn er nog meer ladders, bijvoorbeeld eentje met plankjes aan de onderkant. Dit kan heel leuk zijn om plantjes of andere decoraties op te zetten.

 

Fors Badkamer Accessoires

Mandjes en kisten in de badkamer

Als u toevallig nog ergens oude mandjes of kistjes hebt liggen, gooi deze dan vooral niet weg. Deze kunnen namelijk goed van pas komen in uw badkamer.
Vooral kistjes zijn vaak populair in de badkamer. Er is veel ruimte om van alles er in op te bergen denk hierbij aan de handdoeken en andere badkamer spulletjes. Zo zorgt u ervoor dat uw badkamer opgeruimd is en overzichtelijk is.

 

Fors Badkamer Accessoires

 

Handdoekrekken

Handdoekenrekken zijn heel handig en mooi voor in de badkamer. Met een dubbele functie ben u ook nog eens efficiënt bezig. Bovendien zijn er ontelbaar verschillende handdoekrekken. Er zijn altijd wel een paar die goed matchen bij uw badkamerstijl. 'Zwart handdoekrek' is de beste aanwinst voor uw badkamer. Let op bij het zoeken naar een handdoekrek en wat uw badkamerstijl is. Met diverse stijlen van badkamers kan het soms nog wel eens lastig zijn om de juiste handdoekrek te vinden. In een blog over badkamerstijlen vertel ik daar meer over.

 

Handdoekrek zwart


Doucherekken met stang

Als u op de hoogte bent van de nieuwste trends dan heeft u ze vast wel eens voorbij zien komen. Een doucherek met een enkele stang aan de onderkant voor een handdoekrek. Hoe ideaal is dat? Deze doucherek biedt voldoende ruimte voor de kleinere badkamers. Bovendien is het handig om ook uw douchespullen op te bergen zodat er geen shampoo flessen rondslingeren in uw badkamer of douche.Bent u er nou ook van overtuigd dat badkamer accessoires niet te missen is voor in uw badkamer. Maakt u zich geen zorgen vandaag helpen wij u. Het assortiment van FORS is geschikt voor elke badkamer en ook de handdoekrekken zijn verkrijgbaar. Neem gerust een kijkje naar een ruim aanbod en het mooie assortiment van FORS en kijk wat het beste bij u past.

 

Onze social media

Zoals u ziet zijn er veel manieren om uw handdoeken op te bergen. Heeft u zelf een leuke manier bedacht? Deel uw creatieve manieren op social media en gebruik de hashtag #MijnForsBadkamer en wie weet beland uw foto op onze feed. Volg ons op Pinterest, Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven.

Forsonline.nl