Badkamertrends van 2022

Een nieuw jaar betekent nieuwe badkamer trends. Wij van FORS hebben de nieuwste badkamertrends voor u op een rijtje gezet. Als we terug kijken naar 2021 zien we dat de ontwikkeling van badkamertrends steeds luxer worden. Een luxe badkamer is het mooiste wat er is, maar een spa gevoel is nog belangrijker. Met de juist badkamerstijl is alles mogelijk. Lees verder voor alle trends in deze blogpost!

 

Rust zoals in een wellness centrum

De badkamers van tegenwoordig lijken steeds meer op een wellnesscentrum. Zo kunt u thuis lekker tot rust komen zonder naar een wellness centrum te gaan, ideaal dus!
En hierbij zijn sauna's en stoomcabines steeds populairder om in uw woning te hebben. Bubbel baden zagen we enkele jaren geleden al voorbij komen. Maar zonder al deze luxe kunt u ook ook genieten, het begint bij u zelf. Het gaat niet alleen om hoe uw badkamer er uit ziet maar ook om de sfeer. U kunt het heel simpel houden door bijvoorbeeld kaarsen aan te steken. U kunt het zo leuk maken zoals u wilt.

Badkamer accessoires

Een sfeervolle badkamer wordt bepaald door zijn uitstraling. Badkamer accessoires helpt hierbij en bovendien zorgen badkamer accessoires dat praktische ruimtes worden gecreëerd. Heeft u nog geen badkamer accessoires in uw badkamer? Geen zorgen ik heb een blog geschreven over de must-have badkamer accessoires, Als u daar interesse in heeft kunt u deze blog "Het geheim waarom u badkamer accessoires nodig hebt." lezen.

Landelijke badkamer

Een landelijke badkamer is een van de nieuwe trends. Deze nieuwe trend heeft een aantal typerende kenmerken neem dan bijvoorbeeld warme kleuren en natuurlijke materialen. Door de natuurlijke materialen wordt er een warme sfeer gewekt. Een voorbeeld van natuurlijke materialen is hout. Daarnaast zien we ook vooral de zwarte badkamer accessoires voorbij komen, denk dan aan een zwarte doucherek of aan een zwarte handdoekrek.

Zwarte badkamer accessoires

 

Combineer verschillende tegels in uw eigen badkamer

De tijd van 'gewone' badkamertegels in 2021 zijn voorbij. Als we kijken naar de nieuwe badkamertrends dan zijn het vooral verschillende soorten tegels die gebruikt worden. Door gebruik te maken van verschillende kleuren word er een leuk effect gecreëerd. Neem bijvoorbeeld verschillende wand- en vloertegels. U kunt kiezen voor grote tegels voor de vloer met een basic kleur en witte tegels voor de wand. Een mooie combinatie met een ronde spiegel bijvoorbeeld. Deze stijl is niet alleen tijdloos maar u kunt er zo creatief mogelijk in zijn.

 

Badkamertrends van 2022

 

De leukste badkamertrends

De retro stijl zien we overal terugkomen, niet alleen in de badkamer maar ook bij kledingstijlen. Het lijkt er op dat we terug in de tijd gaan en ik vind deze trend persoonlijk heel leuk om te zien.

In een badkamer met een retro stijl worden veel authentieke elementen gebruikt. Hierdoor is er sprake van een jaren '60 gevoel dat mede door de vormen, kleuren en materialen wordt gecreëerd. Veel mensen vinden een nostalgische sfeer fijn en daarom wordt een retro moderne badkamer vaak gekozen. De retro moderne stijl zorgt voor rust en comfort.

 

Dit waren de badkamertrends van 2022 in een klein overzicht. Hopelijk heeft u er wat aan gehad. Uiteraard is het belangrijk dat de badkamerstijl bij u past. Dus mocht u nog twijfels hebben dan kunt u mijn korte blog bekijken over de verschillende badkamer stijlen en laat u inspireren door alle mogelijkheden.

Volgt u ons nog niet op social media? Pak dan direct uw kans en laat u zich inspireren door onze leuke posts op Instagram, Facebook en Pinterest. Als u ons volgt dan weet u zeker dat u de kortingen en giveaways niet zult missen.