Waarom u een douchetrekker nodig heeft!

Een Douche trekker is meer dan een handig badkamer accessoires.
Na een lange douche is een douchetrekker niet te missen.

Door middel van een douchetrekker is er minder kans op watervlekken en kalkaanslag. Bovendien zorgt deze badkamer accessoires er ook nog voor dat u schimmel voorkomt. Een echte must-have voor in uw badkamer dus.

Bent u nou op zoek naar een douchetrekker maar weet u niet precies waar u moet beginnen? Dan bent u op de juiste plek. Door deze korte blog te lezen weet u precies waar u op moet letten. 
 

Waarom u een douchtrekker nodig heeft

Zoals eerder aangegeven heeft een douchetrekker een aantal voordelen. Als we aan een douchetrekker denken dan denken we ook direct aan hygiene. Hygiëne is uiteraard heel belangrijk in een ruimte waar we ons heel vaak op een dag bevinden.
Naast hygiëne zorgt een douchetrekker ook voor een bepaalde look wat in veel badkamers aanvult aan de badkamerstijl.

Waar u op moet letten

Een douchetrekker heeft een typische vorm, namelijk een handvat en een brede veegkant waarmee u uw douche cabine binnen twee tellen schoon kunt vegen.
Wat belangrijk bij een douchetrekker is, is het handvat want deze zorgt voor extra comfort of juist niet, in de meeste gevallen bevat de douchewisser een siliconen laag en dat is handig voor in de douche aangezien u niet veel grip heeft met natte handen. De siliconen douchewisser zorgt dus voor optimale grip.

Design

Het design van 2021 / 2022 is heel herkenbaar. We zien het steeds vaker terug komen, de moderne en luxe uitstraling wordt steeds populairder in de badkamer. En dat is ook terug te zien bij veel badkamer accessoires. De zwarte tint en strakke designs stralen luxe uit. De comfort voor de gebruiker is ook steeds belangrijker zo zijn douchetrekkers zonder boren ook meer populairder dan voorheen. Doordat u niet meer hoeft te boren is dat perfect voor mensen die in een huurwoning wonen waar strenge regels zijn. En heeft u alsnog uw douchetrekker binnen handbereik.


Alternatieven

Een douchewisser heeft verschillende alternatieven, het hangt er ook vanaf wat uw prioriteiten zijn. De ene persoon vind het belangrijk dat de douche cabine snel schoon is, en de ander houd van stabiele kwaliteit of klassieke vormen.

Het alternatief wat voor zichzelf spreekt is een metalen douchetrekker. Dat is niet meteen het beste alternatief van wat er is, aangezien een glazen douchewand fragiel is.

En uiteraard kunt u gewoon een doekje gebruiken om uw douchecabine snel schoon te maken.

Vergelijking

We gebruiken als voorbeeld het populairste model van 2021 om te vergelijken.

Douchetrekker

Het model van 2021 is momenteel veel te zien in de moderne badkamers. Waar bevestiging zonder boren de trend is, boren is dus niet nodig wat zeer geschikt is voor veel huurwoningen.

Naast dat gemonteerd worden niet nodig is, heeft deze douchetrekker ook meer voordelen. namelijk betrouwbaar drogen, Doordat er een volledige laag siliconen op de douchetrekker zit, is er geen kans op krassen.


Waar koop ik een douchetrekker?

Bent u nou helemaal fan van de nieuwe trend of heeft u simpelweg een douchetrekker nodig?

FORS is een merk dat zich focust op badkamer accessoires en heeft een groot assortiment voor alles wat u in uw badkamer nodig heeft.

Met het populaire assortiment weet u zeker dat uw badkamer er modern & trendy uit gaat zien.

Met de goede service en snelle levering heeft u uw bestelling direct binnen.

Neem gerust een kijkje in de online catalogus van FORS en kijk welke badkamer accessoires het best bij u past.

Badkamer Accessoires