Top 4 populairste badkamer accessoires!

De 4 soorten accessoires voor in de badkamer

 

Badkamer accessoires van FORS zorgen voor de puntjes op de i in de badkamer. U kunt badkamer accessoires in allerlei kleuren vinden. De mat zwarte kleur is de trend van 2021 en 2022, bovendien is deze kleur geschikt in elke badkamer. 

 

Badkamer accessoires

In een badkamer zijn er veel mogelijkheden voor verschillende badkamer accessoires, in de douche, bij het bad, naast het toilet en bij de wastafel. De trend van vroeger waren chrome kleurige badkamer accessoires. Tegenwoordig zien we steeds meer de mat zwarte kleur terugkomen. 

Heel mooi als u al wat zwarte elementen in uw badkamer hebt die matchen met de accessoires, zoals een douchewand met zwarte accenten, een zwarte wastafelkraan of een spiegel met een zwarte rand. Het voordeel van de kleur zwart is dat het kan matchen met bijna elke kleur en met elke badkamerstijl. 

Toilet accessoires

Bij het toilet zijn er een aantal essentiële accessoires die onmisbaar zijn. Zo is een toiletrolhouder van groot belang met eventueel een wc rol opberger. 

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten toiletrolhouders. Wij zien dat de mat zwarte zelfklevende toiletrolhouders steeds populairder worden in Nederland. Daarnaast zijn er ook varianten die in de muur zijn gemonteerd. De toiletrolhouder zit dan in de muur verwerkt, waardoor de wc rolhouder niet meer uitsteekt en de wand strak blijft. 

Voor extra voorraad toiletrollen zijn er ook reserverolhouders.

 

Wcrolhouder

 

 

Douche accessoires

Wanneer u aan het douchen bent is het natuurlijk handig om uw douchegel en shampoo binnen handbereik te hebben. FORS heeft diverse moderne en luxe doucherekken waarmee dit heel makkelijk geregeld wordt. De een boor u vast in de muur en de ander is zelfklevend. Er zijn natuurlijk ook hoek varianten. Na het douchen is het ook handig om de ruimte goed droog te maken met een douchewisser. Hiermee wordt kalkaanslag voorkomen en is de douche makkelijk schoon te maken. 

 

 

Doucherek

 

 

Wastafel accessoires

Bij een wastafel horen ook wat accessoires. U kunt dan denken aan Zeephouders, tandenborstelhouders en handdoekhouders. 
Handdoekhouders worden ook steeds vaker gezien in de mat zwarte kleur. 
Na het wassen van uw handen is het wel zo handig om een handdoek in de buurt te hebben. Bovendien kunnen de handdoeken sneller drogen op een handdoekhouder.
Bij de wastafel kan het ook handig zijn om een doucherekje op te hangen om daar meer spullen kwijt te raken.

 

Handdoekrek

 

Handdoek accessoires

Handdoeken kunt u op verschillende manieren opbergen in de badkamer.
Bijvoorbeeld opgerold of opgevouwen in een badkamerkast, wastafelkast of eventueel een wandplank. Daarnaast is het ook mogelijk om de handdoeken op te hangen aan handdoekrekken, handdoekhouders, handdoek haken of handdoekringen. Het voordeel van handdoekrekken is dat het weinig plek in neemt waardoor er toch nog veel ruimte overblijft in de badkamer. 

Bovendien is het mogelijk om meerdere handdoeken op een handdoekrek op te hangen. Handig als u met meerdere mensen een badkamer deelt. 

 

 

Handdoekrek

 

 

Zwarte accessoires

Bent u nou helemaal fan van de nieuwe trend en wilt u graag meegaan met de tijd maar wel voor een mooie prijs. Dan is FORS zeker de oplossing om uw badkamer een luxe en ook trendy uitstraling te geven voor een mooie prijs.
Neem gerust een kijkje in de online catalogus van Fors en kijk welke badkamer accessoires het best bij u past.