Beste handdoekrekken van 2022

Inleiding: wat zijn de voordelen van een handdoekenrek?

Als we het hebben over badkamer accessoires dan denken we direct aan een handdoekenrek. Handdoekrekken zijn ideaal en geschikt voor iedere badkamer. Wanneer u weinig ruimte hebt in uw badkamer dan zijn badkamer accessoires essentieel. Handdoekenrekken zijn niet alleen ruimtelijk efficiënt maar voegen ook nog waarde toe aan uw badkamer, handdoeken worden droog doordat ze gehangen kunnen worden. En hierdoor heeft u geen rondslingerende handdoeken meer.


Soorten handdoekrekken

Door de vele vraag naar handdoekrekken zorgt het ook voor meer soorten en verschillende maten. Veel mensen kiezen voor de nieuwe trend waarbij u uw handdoekrek kunt ophangen zonder boren. Dit kan heel praktisch zijn voor als u bijvoorbeeld in een huurwoning woont. Daarnaast zien we ook steeds vaker de staand handdoekenrek terugkomen. Elke badkamer heeft zijn eigen stijl en daarom kiezen veel mensen voor een kleur dat matched met die van de badkamerstijl. De populaire maten voor een handdoekrek beginnen al bij 30 centimeter. Een handdoekrek van 30cm is zeer praktisch en neemt bovendien nauwelijks plaats in wat heel handig is als u efficiënt met uw ruimte omgaat.

Handdoekkenrek

Wat zijn de verschillende materialen die in handdoekrekken worden gebruikt?

Materiaal is zeer belangrijk, vooral op de plekken waar het vochtig kan zijn. Daarom zijn bijna alle badkamer accessoires gemaakt van roestvrij staal om roest te voorkomen. We zien dat de trend van 2021/2022 overduidelijk zwarte moderne badkamer accessoires is, daarom wordt zwart metaal ook vaak gebruikt voor een moderne en trendy uitstraling.

Handdoekrek

 

Hoe vind u de perfecte plek voor uw handdoekenrek?

De perfecte plek voor uw handdoekrek hangt af van uw behoeften. Zoek naar wat u zelf fijn vind, het kan zijn dat u het prettig vind als uw handdoekrek op lengte niveau van uw handen is zodat u direct uw handdoek binnen handbereik is. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de handdoekenrek voor uw douche te plaatsen zodat u na gebruik uw handdoek direct kunt ophangen en bij de volgende keer douchen een droge handdoek heeft.

Handdoekkenrek

 

Waar koopt u de beste badkamer accessoires?

Bent u er nou ook van overtuigd dat een handdoekrek niet te missen is voor in uw badkamer. Maakt u zich geen zorgen vandaag helpen wij u. Het assortiment van FORS is geschikt voor elke badkamer en ook de handdoekrekken zijn verkrijgbaar. Neem gerust een kijkje in de online catalogus van FORS en kijk wat het beste bij u past.