Beste doucherek 2022

Inleiding: wat zijn de voordelen van een doucherek?

Als we het hebben over badkamer accessoires dan denken we direct aan een doucherek. Doucherekken zien er mooi uit en zijn ideaal voor elke badkamer. Wanneer u weinig ruimte hebt in uw badkamer dan zijn badkamer accessoires essentieel. Doucherekjes zijn niet alleen ruimtelijk efficiënt maar voegen ook nog waarde toe aan uw badkamer, losse douchespullen zoals shampooflessen worden georganiseerd en mooi opgeborgen. En hierdoor heeft u geen rondslingerende shampooflessen meer.

 

Doucherek

Verschillende soorten doucherekken

De vele vraag zorgt voor veel verschillende soorten, hierbij kunt u denken aan een hoek doucherek of doucherekken voor in uw badkamer. Maar welk type doucherek geschikt is voor uw badkamer hangt af van uw badkamerstijl. Veel mensen kiezen voor de nieuwe trend waarbij u uw doucherek kunt ophangen zonder boren. Een doucherek zonder boren kan heel praktisch zijn voor als u bijvoorbeeld in een huurwoning woont. Daarnaast zien we ook steeds vaker de zwarte doucherek terugkomen, de moderne doucherek zorgt voor een luxe en trendy uitstraling. Elke badkamer heeft zijn eigen stijl en daarom kiezen veel mensen voor een kleur dat matched met die van de badkamerstijl. De populaire maten voor een doucherek beginnen al bij 30 centimeter. Een handig doucherekje van 30cm is zeer praktisch en neemt bovendien nauwelijks plaats in wat heel handig is als u efficiënt met uw ruimte omgaat.

 

Doucherek

Wat zijn de verschillende materialen voor een doucherek?

Materiaal en type doucherek is zeer belangrijk, vooral op de plekken waar het vochtig kan zijn. Daarom zijn bijna alle badkamer accessoires gemaakt van roestvrij staal om roest te voorkomen. We zien dat de trend van 2021/2022 overduidelijk zwarte moderne badkamer accessoires is, daarom wordt zwart metaal ook vaak gebruikt voor een moderne maar ook rustige uitstraling.

 

Doucherek

Hoe vind u de perfecte plek voor uw doucherek?

De perfecte plek voor uw doucherek is zeer simpel, het hangt er van af wat precies uw behoeften zijn en waar u het doucherek wilt hebben. Zoek naar wat u zelf fijn vind, het kan zijn dat u het prettig vind als uw doucherek op lengte niveau van uw handen is zodat u direct uw douchespullen binnen handbereik hebt. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om het doucherekje voor uw douche te plaatsen zodat u na gebruik uw douchespullen direct kunt terugzetten zodat u voldoende ruimte overhoud.

 

Waar koopt u de beste badkamer accessoires?

Bent u er nou ook van overtuigd dat een doucherek voor in uw badkamer niet te missen is. Maakt u zich geen zorgen vandaag helpen wij u. Het assortiment van FORS is geschikt voor elke badkamer en ook de beste doucherekken zijn verkrijgbaar. Neem gerust een kijkje in de online catalogus van FORS en kijk wat het beste bij u past.