Deze Douche Trekker heeft u nodig!

 
U kent het vast wel, een douchecabine met krassen strepen en kalkaanslag. Dat maakt uw badkamer er niet mooier op natuurlijk. Wilt u er hier nou van af? Dat kan heel makkelijk.

Douche trekker Fors

Met de Silicone douche trekker van FORS zorgt u er direct voor dat uw douchecabine geen krassen, geen strepen en geen kalkaanslag krijgt.
Bij FORS zijn wij heel erg bewust van kwaliteit en daarom hebben wij ervoor gekozen om deze douche trekker te voorzien van een siliconen laag. Bovendien heeft de douche trekker van FORS ook nog een luxe en moderne uitstraling wat perfect in elke badkamer past.
 
Douche trekker maakt streep loos schoon
Natuurlijk wilt u geen lelijke krassen op uw mooie douchecabine. Voorkom deze krassen met de siliconen douche trekker. Doordat de douche trekker voorzien is van een siliconen laag, glijdt de douche trekker soepel langs het glas en laat het geen krassen of strepen achter. Bovendien verwijderd de douche trekker al het vocht en zeep waardoor de kans op kalkaanslag wordt voorkomen.
 
Ophangmethode van de Douche trekker
Wilt u geen lelijke gaten in uw muur boren om uw douche trekker op te kunnen hangen?
Maakt u zich geen zorgen, hier hebben wij ook aan gedacht. Met de douche trekker van FORS ontvangt u gratis een ophangset. Hiermee kunt u de douche trekker heel simpel aan de wand van uw douchecabine ophangen.
 
De moderne uitstraling van de douche trekker
Bent u op zoek naar badkamer accessoires wat een luxe en moderne uitstraling heeft? Dan bent u op de juiste plek. Het assortiment van FORS heeft allerlei badkamer accessoires dat een moderne en luxe uitstraling heeft. Mede door de zwarte kleur krijgt de  douche trekker een moderne en luxe uitstraling en geeft het uw badkamer ook een boost. Een klein verschil kan veel uitmaken.

Douche Trekker Fors
Voordelen van deze Douche trekker
  • Streep loos schoon zonder krassen
  • Douche trekker heeft modern en luxe design
  • Douche trekker heeft Silicone laag 
  • Douche trekker heeft ophangsysteem zonder boren
  • Douche trekker heeft antislip handvat
  • Gratis tasje
Specificaties van deze Douche trekker
  • Kleur Douche trekker: Zwart
  • Gewicht Douche trekker: 300 Gram
  • Materiaal Douche trekker: Siliconen
  • Afmeting Douche trekker: 16 x 21 x 3 CM
 
Bij FORS bieden wij u de 100% tevredenheidsgarantie. Dat houdt in dat u 30 dagen kosteloos kunt retourneren.
Dus waar wacht u nog op, bestel uw moderne Douche trekker nu en u heeft nooit meer last van kalkaanslag op uw douchecabine.