5 tips voor het schoonmaken van uw badkamer

We vinden het allemaal even fijn om in een schone badkamer onze dag te beginnen of onze dag te eindigen. Bovendien zorgt een slordige badkamer voor onrust en dat is precies wat we niet willen in zo een belangrijke kamer. In deze blog ga ik u de beste tips geven hoe u het beste uw badkamer kunt schoonmaken. En wie weet is uw badkamer vandaag nog Blinkend schoon dankzij deze snelle schoonmaaktips.Schoonmaaktip 1: Een schone en hygiënische toilet

Heel veel mensen vinden de douche en de toilet het belangrijkste als het gaat om hygiëne. Dit komt omdat een toilet een verzamelplek is van bacteriën en daarom moet deze goed en regelmatig schoongemaakt worden. Kalkaanslag kan heel simpel schoon gemaakt worden. Het enige wat u nodig hebt is schoonmaakazijn en wc papier. Verspreid het schoonmaakazijn in de wc. Laat dit vervolgens voor ongeveer 2 uurtjes intrekken en spoel daarna de wc door. Als het onderste gedeelte van de wc vies is kunt u ook een vaatwastablet in de wc pot gooien en deze voor een aantal uur intrekken. En de overige plekken die vies zijn kunt u simpel met een doekje schoonmaken.

Toilet Fors

Schoonmaaktip 2: Gebruik een vertrouwde vlekverwijderaar voor een schone bad

Wanneer u klaar bent met een heerlijk bad, dan is de kans groot dat u nog vuil en zeepresten blijft zien. Maar maakt u zich geen zorgen ik heb de oplossing hiervoor en zo is uw bad weer helemaal schoon. Laat uw bad vollopen met heet water en vul uw bad met een grote hoeveelheid vetrouwde vlekverwijderaar. Laat dit voor een tijdje staan zodat het vuil geen kans heeft. Wanneer u dit een tijdje laat staan kunt u uw bad afspoelen met warm water. Als u last hebt van gele vlekken door bijvoorbeeld een lekende kraan dan kunt u dit gemakkelijk verwijderen met citroensap, Ja u heeft het goed gelezen...Schoonmaaktip 3: Gebruik schoonmaakazijn voor een kalkvrije douchekop

Wanneer u merkt dat uw douchekop last krijgt van kalkaanslag dan is de beste manier om dit te verwijderen door gebruik te maken van schoonmaakazijn. De beste manier is om uw douchekop los te draaien en in een bak met warm water en schoonmaakazijn te leggen. Schoonmaakazijn is een vetrouwd 'wondermiddel' wat geschikt is om kalk en vet snel schoon te maken.

Douchekop Fors

 

 

Schoonmaaktip 4: Spiegels streep loos schoonmaken

Als u snel de badkamerspiegel wilt schoonmaken zorg ervoor dat u minimaal een microvezeldoek heeft. Als u deze al heeft is het halve werk al gedaan. Maak het doekje nat met water en u kunt al beginnen met het boenen van uw spiegel. Als afdroger kunt u het beste een polijsdoek gebruiken voor een mooier resultaat. Een spiegel komt vaak in aanraking met vuil en daarom is het belangrijk om deze wekelijks schoon te maken.


Schoonmaaktip 5: Donkere badkamervoegen schoonmaken

Het schoonmaken van donkere voegen is misschien wel het vervelendste klusje in de badkamer. Maar met een agressief schoonmaakmiddel hoeft het klusje niet lang te duren. Het is wel belangrijk om kleren aan te doen waarvan u het niet erg vindt dat deze vies worden. Omdat agressieve schoonmaakmiddelen wel eens vlekken achter kunnen laten in uw kleren. Als u de juiste kleding aan hebt kan het werk beginnen. Spuit de donkere voegen met het schoonmaakmiddel en na enkele minuten zijn uw donkere voegen weer mooi schoon.


Dit waren de 5 handige tips om uw badkamer snel schoon te maken. Als deze tips u hebben geholpen deel deze blog en help de mensen om u heen. Deel deze snelle schoonmaak tips ook op social media en tag ons met het resultaat. Wie weet delen wij uw post op onze feed.