Ontspannen in een rustgevende maar basic badkamer

We willen allemaal lekker tot rust komen in onze eigen badkamer. Door middel van een mooie en georganiseerd badkamer lukt het bijna altijd om lekker tot rust te komen. U kunt het zo mooi maken zoals u zelf wilt, maar basic is vaak een goeie optie. Daarnaast is een basic badkamer ook tijdloos en hoeft u niet met 3jaar uw badkamer helemaal aan te passen omdat u er op uitgekeken bent. In deze blog geef ik u wat tips hoe u kunt ontspannen in uw badkamer op een basic manier.


Kleuren

Bij een basic badkamer zijn de kleurencombinatie het belangrijkste. De meest gebruikte kleuren zijn wit, grijs, zandkleur of een combinatie met zwart. Deze kleuren vormen de basis voor bijna elke badkamer. Als u een creatieveling bent en een voorkeur heeft voor andere kleuren kunt u deze uiteraard ook combineren. Badkamer accessoires dat een andere kleur heeft is hiervoor een leuk alternatief. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan een gouden kraan en nog veel meer. Als u een kleine badkamer hebt dan adviseer ik u om weinig harde kleuren te gebruiken, deze kleuren zorgen ervoor dat uw badkamer er minder ruimtelijk en kleiner uit ziet.


Een goede indeling

Als u uw badkamer 'basic' wilt maken dan speelt de indeling ook een belangrijke rol. Hiervoor is het handig dat u opbergkasten gebruikt waar u uw spullen kwijt kan. Daarnaast zijn badkamer accessoires zoals een handdoekrek of een doucherek heel handig. Deze zorgen namelijk dat uw handdoeken en eventueel shampooflessen niet meer rondslingeren. Zo blijft uw badkamer georganiseerd en heeft u een goed overzicht wat belangrijk is voor rust.


Badkmamer Accessoires


Materiaal

Het materiaal voor de badkamer accessoires en andere onderdelen van uw badkamer hangt af van waar u deze plaatst. Vaak is het wel handig om te kiezen voor roestvrijstaal en hoge kwaliteit aangezien het vaak vochtig is in de badkamer. Het is ook belangrijk om te kijken naar kleuren die tijdloos zijn. Zwarte badkamer accessoires is bijvoorbeeld tijdloos aangezien zwart en wit basic kleuren zijn en vaak makkelijk te matchen met verschillende badkamer stijlen.


Mooiste badkameraccessoires

Zoals eerder genoemd zijn de badkamer accessoires essentieel voor in uw badkamer, zo maakt u uw badkamer compleet. Het is vaak lastig om te kiezen tussen de juiste accessoires aangezien er zoveel verschillende soorten zijn. Maar geen zorgen bij FORS kunt u kiezen tussen een ruim assortiment badkameraccessoires en dan weet u zeker dat de accessoires past bij uw badkamer. Neem gerust een gratis kijkje direct online. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Badkamer accessoires Badkamer accessoires Badkamer accessoires

Onze social media

Zoals u ziet zijn er veel manieren om uw badkamer basic te maken. Heeft u zelf een leuke manier bedacht? Deel uw creatieve manieren op social media en gebruik de hashtag #MijnForsBadkamer en wie weet beland uw foto op onze feed. Volg ons op PinterestFacebook en Instagram om op de hoogte te blijven.