Maak kennis met FORS

Badkamer-Forsonline

Maak kennis met FORS

Maak kennis met FORS. Het betrouwbare en opkomend merk valt op door zijn trendy en moderne uitstraling. FORS is geïnspireerd door de moderne stijl. 
De moderne en trendy stijl straalt rust uit wat natuurlijk belangrijk is in elke badkamer.

 

 

Het merk FORS

Het merk zelf is in 2015 ontworpen en is in 2020 officieel geregistreerd als merk. 
FORS staat voor robuustheid. Het gevoel wat FORS wilt overbrengen naar de klant is een strak en simpel design. Hierdoor straalt een badkamer rust uit. 

FORS is ontstaan doordat er gebrek was aan modern en simpel sanitair wat gemakkelijk in gebruik is. Dankzij trend analisten zijn de producten van FORS altijd up to date en gaan de producten mee met de tijd.

Daarom is het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt in uw badkamer, hierdoor ligt de focus ook bij producten die er strak en simpel uit zien.Producten

Bijna alle producten van FORS zijn beschikbaar in 2 verschillende kleuren, de focus ligt bij zwart en chrome. Zwart en chrome zijn gekozen omdat deze kleuren in elke badkamer welkom zijn. Hierdoor is het mogelijk om verschillende producten en accessoires makkelijk te matchen. De producten van FORS zijn allemaal in balans, niet alleen in de kleuren maar ook de designs. Installatiegemak

FORS houd van eenvoud en simpel. Omdat de producten mede-ontwikkeld getest en verbeterd zijn door monteurs, zijn ze eenvoudig te monteren.
De installatie processen van verschillende producten zijn voor de klant simpel gemaakt. Bovendien wordt er bij de levering ook een instructie bijgeleverd.Assortiment 

Het assortiment van FORS bestaat voornamelijk uit Handdoekrekken en doucherekken.
Dit zijn ook de meest gebruikte badkamer accessoires in de badkamer. Daarom is het erg belangrijk om deze van goede kwaliteit aan te schaffen en wat het best bij uw badkamer past.Doucherek

Met een doucherekje van FORS wordt het mogelijk gemaakt om uw verzorgingsproducten niet meer overal en nergens te hebben in de douche. Als u de verzorgingsproducten in het doucherekje plaatst is er natuurlijk een stuk meer ruimte in de douche zelf.

 

 

Handdoekrek

Met een handdoekrek bent u ervan verzekerd dat de gebruikte handdoeken niet gaan stinken na gebruik. Er zijn verschillende handdoekhouders en handdoekrekken, in het assortiment van FORS vind u daarom ook bepaalde types met meerdere stangen of zelfs een handdoekringen. Het voordeel hiervan is dat u meerdere designs kunt gebruiken voor verschillende doeleinden.
Accessoires 

Naast Doucherekken en handdoekrekken kunt u natuurlijk bij FORS ook terecht voor andere accessoires. Bijvoorbeeld als u de toiletruimte een nieuw leven wilt geven zijn de accessoires van FORS niet te missen. Hier komen toiletrolhouders, handdoekringen, handdoekrekken ook van pas. 
Het stylen van deze verschillende producten wordt u heel makkelijk gemaakt aangezien ze allemaal op elkaar aansluiten.

 

 

Korting

Neem gerust een kijkje in het assortiment van FORS u zult ongetwijfeld wat vinden wat mooi staat in uw badkamer of toiletruimte. En bent een nieuwe klant dan krijgt u ook nog een Welkomstkorting. Gebruik de kortingscode WELKOMFORS om gebruik te kunnen maken van de welkomstkorting.