Handdoekrek Mat zwart

Wilt u ook uw handdoeken georganiseerd en op een stijlvolle manier opbergen of bent u op zoek naar een handdoekrek? Met een moderne en trendy handdoekrek zorgt u ervoor dat uw handdoek op een stijlvolle manier wordt opgeborgen. Zo houdt u tevens veel ruimte over op de plekken waar dat nodig is, een aanwinst voor uw badkamer dus. In deze blog ga ik dieper in op de verschillende soorten handdoekrekken.

 

We weten allemaal hoe fijn en belangrijk het is om in een mooie badkamer te douchen waar u zich heerlijk tot rust kunt laten komen. Een moderne badkamer wat luxe afgewerkt is, is in 2022 de nieuwe trend waarbij de kleur zwart veel terug komt. Handdoeken ophangen moet gemakkelijk zijn. Maar daarentegen kan het ook op een stijlvolle manier.

 

Creëer voldoende ruimte in uw badkamer dankzij een zwarte handdoekrek

Bent u gek van rondslingerende handdoeken of heeft u weinig ruimte in uw badkamer? Dan kunt u met deze handdoekrek direct het probleem oplossen. En zo heeft u meer ruimte voor andere spulletjes of badkamer accessoires. De zwarte kleur is op dit moment niet te missen in onze badkamers. De trend van zwarte badkamer accessoires neemt steeds meer toe en is overigens in elke badkamer te matchen door zijn kleur.

Handdoekrek mat zwart

 

Handdoekrek zonder boren

Hoe ideaal zou het zijn als u niet meer van die lelijke gaten in de muur hoeft te boren voor een simpele handdoekrek? De trend van een handdoekrek zonder schroeven word steeds populairder. Niemand wilt meer lelijke gaten in de muur dus hebben wij de oplossing hiervoor gemaakt.

 

Stijlvol design

Tegenwoordig zijn de luxe en stijlvolle designs helemaal in. Dus als u graag mee met de trend gaat dan weet u waar u op moet letten. Het beste handdoekrekje hangt heel erg af van wat uw behoeften zijn. De meeste designs moeten gemonteerd worden met schroeven. Deze handdoekhouder die u hieronder ziet moet door middel van lijm worden geplaatst.

 

Handdoekring zwart

Verschillende ophangmethodes

Er zijn veel verschillende ophangmethodes. U kunt dan denken aan de meest gebruikte namelijk met schroeven. Tegenwoordig is dus niet boren een trend. Daarnaast is er ook een zuignap systeem wat niet heel vaak gebruikt word maar het zorgt er wel voor dat u niet meer hoeft te boren, geschikt voor huurwoningen.

 

Zoals u weer zijn er veel verschillende handdoekrekken en daarom kunt u bij ons de beste deals krijgen voor een lage prijs. Heeft u zelf een leuke handdoekrek van FORS? Deel dan uw creatieve oplevering direct online via onze social media kanalen en gebruik de hashtag #MijnForsBadkamer en wie weet beland uw foto op onze feed. Volg ons op PinterestFacebook en Instagram om op de hoogte te blijven.