Gebruik verschillende kleuren in de badkamer

Een nieuwe badkamer maar heeft u geen idee welke kleuren u moet gebruiken? Of heeft u een badkamer waarvan een kleuren upgrade nodig is? Dan bent u op de juiste plek. Ik ga u verschillende manieren geven hoe u ervoor kunt zorgen dat uw badkamer een andere feeling krijgt door middel van kleuren.

 

Badkamer Accessoires

Als we naar een stijlvolle badkamer kijken dan zijn badkamer accessoires niet te missen. Badkamer accessoires is niet te missen in een moderne badkamer en bovendien is het de makkelijkste manier om een bepaalde stijl in uw badkamer te geven. We zien steeds vaker de kleur zwart terug komen. Deze kleur zorgt voor een modern en luxe effect. Voor badkamers met witte tegels is zwarte badkamer accessoires zeer geschikt.

Daarnaast zijn grote spiegels voor kleine badkamers ook een leuk idee. Grote spiegels hebben een ruimtelijk effect op uw badkamer. Hierdoor lijkt uw badkamer optisch groter.

U kunt er voor kiezen om gebruik te maken neutrale kleuren. Een witte badkamer geeft bijvoorbeeld een overzichtelijk gevoel. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw badkamer op te vrolijken en gebruik te maken van verschillende kleuren door elkaar heen. Het is maar net wat uzelf leuk vindt.

 

Tegels in uw badkamer

Over het algemeen hebben Grote tegels veel invloed op de sfeer van uw badkamer. U kunt tegels een ander kleurtje geven of u kunt tegels aanschaffen met een bepaalde patroon erop. Dit kunt u op de muren doen maar ook op de vloer. Denk vooraf wel goed na waar u voor kiest omdat het natuurlijk wat moeilijker is dit aan te passen.

 

 

Donkere badkamerstijl
Deze Badkamer heeft veel donkere kleuren en ook dezelfde kleuren. Dit zorgt voor een duister gevoel maar ook stijlvol.

 

Kranen voor in de badkamer

Een andere trend wat nu steeds vaker voor komt, zijn gekleurde badkamerkranen. En natuurlijk zijn de kleuren voor kranen ook oneindig. Maar de populairste zijn zwarte badkamerkranen.

 

Lichte Badkamerstijl
Deze Badkamer heeft veel lichte kleuren wat een fris en zacht effect geeft.

 

Dit waren aantal manieren om uw badkamerstijl aan te passen door middel van kleuren. Heeft u nou ook een leuke kleurenschema voor uw badkamer? Deel het dan op onze social media kanalen. En wie weet posten we uw leuk weetje op onze feed. Dus volg ons op InstagramPinterest en Facebook.