Doucherekjes zonder boren

Wilt u ook al uw shampooflessen en uw verzorgingsproducten in de douche georganiseerd en binnen handbereik hebben? Met moderne en trendy doucherekjes zorgt u ervoor dat al uw verzorgingsproducten binnen handbereik zijn en waarbij ophangen zonder schroeven de nieuwe trend is. Zo houdt u veel ruimte over op de plekken waar dat nodig is. In deze blog ga ik dieper in op de de verschillende soorten doucherekken.


We weten allemaal hoe fijn en belangrijk het is om in een mooie badkamer te douchen waar u zich heerlijk tot rust kunt laten komen. Een badkamer zonder boorgaten is een must om afleiding te voorkomen. Met verschillende type doucherekken krijgt u de mogelijkheid om niet te hoeven boren. En ik laat u een aantal voorbeelden zien.Creëer voldoende ruimte in uw badkamer dankzij een doucherek

Bent u gek van rondslingerende shampooflessen? Daan kunt u met een doucherek direct het probleem oplossen. Vaak zien we dat shampooflessen in de douche rondslingeren maar zodra u deze flessen standaard op een plek opbergt dan heeft u daar geen last meer van. En heeft u meer ruimte voor andere spulletjes of badkamer accessoires.Doucherek zonder boren

Hoe ideaal zou het zijn als u niet meer van die lelijke gaten in de muur hoeft te boren voor een simpele doucherek? De trend van een hangend doucherek zonder schroeven word steeds populairder. Niemand wilt meer lelijke gaten in de muur dus hebben wij de oplossing hiervoor gemaakt.Stijlvol design

Tegenwoordig zijn de luxe en stijlvolle designs helemaal in. Dus als u graag mee met de trend gaat dan weet u waar u op moet letten. Het beste doucherekje hiervoor hangt heel erg af van wat uw behoeften zijn. De meeste designs moeten gemonteerd worden met schroeven. Het doucherekje hieronder is gelukkig ook een doucherekje waarmee u moet bevestigen zonder boren en daarom kunt u wederom genieten van een muur zonder gaten.

Doucherek zwart zonder borenRoestvrijstaal Douche rek

De meeste doucherekken zijn roestvrij, door middel van roestvrij staal hoeft u zich daarom geen zorgen te maken voor roest. In de badkamer kunt u er ook voor kiezen om een doucherek te gebruiken als opslag voor bijvoorbeeld handdoeken en dan is roestvrijstaal niet van belang.

 

Doucherek roestvrijstaal

Verschillende ophangmethodes

Er zijn veel verschillende ophangmethodes. U kunt dan denken aan de meest gebruikte namelijk met schroeven. Tegenwoordig is dus niet boren een trend. Maar we zien ook veel nieuwe ophangmethodes bijvoorbeeld bij een telescopisch doucherek waarbij u alleen een stang krijgt die u bij het plafond moet klemmen. En daarnaast is er ook een zuignap systeem wat niet heel vaak gebruikt word.

 

Zoals u ziet zijn er veel verschillende doucherekken. Heeft u zelf een leuke doucherek van FORS? Deel dan uw creatieve oplevering via onze social media kanalen en gebruik de hashtag #MijnForsBadkamer en wie weet beland uw foto op onze feed. Volg ons op PinterestFacebook en Instagram om op de hoogte te blijven.